18 juli 2011

Jourhavande Katt!

Oj, vad jag har haft mycket att stå i den här helgen.

Skickade iväg Skorpan på party till Kajsa och Maurice i fredags kväll. Själv kunde jag inte följa med eftersom jag hade jamarns ont i en baktass men det är helt OK nu. I alla fall så skickade jag med lite abborrar och makrill i tomatsås som kompensation för att jag inte kunde vara med och ta hand om Skorpan. Men han verkar ha klarat sin första kattfest alldeles förträffligt. Han kom hemtassande på morgonkvisten, storögd och pratandes om allt möjligt som hade hänt. Jag fick inte tyst på honom så jag fick faktiskt tassa till honom på nosen och jama till på skarpen att han fick skärpa sig. Då började han berätta lite mer sammanhängande om att han hade träffat Sippo och Gustav, han var mycket imponerad men vågade inte prata med dom. Han berättade om allt gott som han fått att äta och alla roliga lekar. Mest av allt berättade han dock om söta, söta Kajsa. Hon är så snygg, söt, trevlig och rolig. Han är kär. Men han vågade inte tala om det för henne eftersom hon ju har Maurice. Fast flirta kan man ju alltid göra. Efter ett tag så fick jag  säga till honom att nu var det nog dax för honom att gå och vila sig lite. Han sov hela lördagen och hela söndagen så det måste ha varit ett jamarns party.

På lördagen var det meningen att matte skulle åka bort men hon fick sådan där migrän igen så jag fick ta och bädda ner henne också. Hon var ganska ledsen så jag fick lyssna på henne prata också. *Suck* Det är inte alltid lätt att vara jourhavande katt. Jag lade mig bredvid henne och Skorpan och körde lite spinnhealing och det verkar ha funkat på dom båda.

I går sov vi mest hela dagen för vi var jamar trötta alla tre. Skorpan efter festen, matte efter migränen och och jag efter jobbet som jourhavande katt.