8 mars 2012

Elaka kattens återkomst!

Matte går här hemma och sjunger *uppå halta Skruttens krog i Storebro*. Hon verkar tycka att det är roligt. Det gör inte jag. För det är ju jag som är halt. Ett vårtecken säger matte. Ett tecken på att den elaka katten har kommit tillbaka, säger jag.
Matte var borta i helgen och hon fick ett sms från kattvakten som meddelade att jag haltade. När matte kom hem på söndagen så hoppade jag på tre ben. Det blev med andra ord en tur till vettisen. Matte ringde till sitt jobb och sade att hon VAK:ade (Vård av Katt) *fniss* det tyckte jag var bra.
Nu äts det både smärtsillande och antibiotikatt här hemma. Tur att meducinen är så god så matte inte behöver trycka i mig den utan jag slickar gladeligen från skeden som matte håller fram. Jag är såååå duktig säger matte *stolt*.
Mest har jag sovit och tagit det lugnt dom senaste dagarna. Till och med Skorpan har varit snäll mot mig. *chockad* Men snart är jag tillbaka till mitt gamla vanliga jag igen.

Matte har förresten sagt att hon ska gräva upp vår kattmynta, tråkigt men sant, för hon tror att det är den som lockar hit den elaka katten. Hon ska plantera den i en kruka och ha på trappan i stället, vi får se om det hjälper. Annars vet vi inte riktigt vad vi ska göra med elaka katten.

Nu är det snart dax för meducin igen. *slickar sig om nosen*