16 juni 2011

Ääääääntligen!

Som vi har tjatat och tjatat på matte och äntligen har hon lyssnat på oss. Med andra ord vi har börjat blogga. Vi har aldrig gjort något sådant här förut så vi får väl se hur det fungerar. Bra hoppas vi.
Vilka är vi då.
Jag, Skrutten, är en logom tjock kattherre i mina bästa år dvs. jag är 11. Jag är född i Uppsala och har bott i Stockholm som innekatt (inte så roligt men det gick bra det också) och nu bor jag i Småland och är utekatt. Springer ut och in i kattluckan som jag vill och det är sååååå skönt. För fyra år sedan kom matte hem med en överraskning till mig (en hemsk sådan om ni frågar mig, men det var det ingen som gjorde). Hon kom hem med Skorpan, en enligt min mening ganska irriterande lillebror som tar mina råttisar och muslingar, han hoppar på en när man minst anar det och fräser på mig när jag vill kolla på hans byten (råttor, muslingar, ödlor och annat spännande) Matte har gett upp försöken på att få oss att bli kompisar hon säger att hon är nöjd bara vi tolererar varandra och det gör vi för det mesta. Jag har insett att det blir bättre om jag ger mig och om vi turas om att sova hos matte. Iblan kan vi sova där båda två, varmt och mysigt, men inte alltid.
Skorpan fyller 4 på midsommar afton. (Fint ska det vara minsann) fast jag fyller ju år på nationaldagen så det jämnar kanske ut sig. :)

Skrutten och Skorpan