24 okt. 2011

Lat helg!

I fredags var matte iväg på något som vi inte fick följa med på och hon komm inte hem förrän jätte sent (eller tidigt lördag morgon). Etersom det blev så sent så var vi faktisk ganska glada att vi var hemma.
Matte var jamarns trött hela lördagen och sov jätte mycket. Det var supermysigt. Vi låg med henne i sängen nästan hela dagen och sov och gosade. Skönt när man kan ha riktiga slappar dager när varken vi eller matte har några måsten.

I söndags natt så kom Skorpan in med en musling. Matte vaknade av att det pep i sovrummet och gick upp för att se vad det var. Hon hittade Skorpan och muslingen lekandens arga leken i trappan. Kan ni tänka er att då tog matte muslingen i sin hand (hon hade en handske på sig) och släppte ut den. Skorpan blev ganska sur måste jag jama.

I söndags var det också lugnt och skönt. Matte målade en byrå och vi övervakade. Vi blev dock lite sura när vi inte fick vara med och måla. Vadå, inte vill ha tassavtryck i hela huset? Finns det något finare än tassavtryck? Vi bara undrar? *suck*  Nåjam, sånt är livet!