16 mars 2012

För tjock? Vem? Jag?

När matte och jag var hos vettisen förra veckan så fick jag höra att jag nog var liiiite för tjock. *pffft* Vilket struntprat. Jag är ju en lagom tjock katt i mina bästa år. Tycker att vettisarna skulle få lära sig hur man talar till sina patienter. Inte kan man väl bara säga till någon att den är för tjock, nej det kan man inte. Finkänsliga kan man inte anklaga dom för att vara precis.
Som tur är har jag en matte som inte riktigt höll med dom om att jag är tjock. Lite rund kanske vi kan gå med på, matte och jag, men inte tjock. Matte säger att jag ju i alla fall kommer in och ut genom kattluckan utan att fastna *fniss*. Hon säger att när jag gör en Nalle Puh då är det dax att ta tag i problemet. *hihi* och det kommer aldrig hända om ni frågar mig.
Jag har i alla fall inte blivit satt på diet och jag får mina gottisar som vanligt men och det är ett STORT men jag har märkt att det har minskats ner på en del andra saker. Jag får inte skinka längre och inte får jag kyckling heller. Kan ju vara så att matte varken har ätit skinka eller kyckling sedan vi var hos vettisen men i alla fall. Börjar ana oråd!