26 juni 2012

Tack, tack, tack

Skorpan här!

Tack så mycket för alla gratualtioner på min födelsedag och tack alla ni som kom och firade mig. Det blev en hejdundrande fest med dans, lekar och så lite bus också.
Gustav lyckades fånga en hare, för här har inte pesten varit och tagit dom, som han delade med alla som ville smaka. Jag tror att dom flesta lyckades fånga varsin musling, det finns ju gott om dom i skogen hos mormor. Mynta baren blev en stor hit hos dom flesta och DJ Katz lyckades få upp varenda katt på dansgolvet. Det var sådant drag att taket på logen nästan lyfte. :)
Vi avslutade kvällen med att busa med grannarna. Vi ställde ut alla deras utemöbler i hagen i form av en tass. Mycket bra initiativ Wikki och Nova. Snacka om att de blev häpna när dom vaknade på midsommardagen. *hihihi* dom undrar fortfarande vad som hänt och hur det gick till. Men jag säger inget och inte Skrutten heller. :)

Matte var nog lite fundersam på midsommardagen för vi gjorde inte många knop då kan jag meddela. Vi sov och sov och sov. Men vi tycker att hon kan fortsätta fundera hon för det som händer på våra fester stannar ju på våra fester.