17 nov. 2011

Sjuk matte!

Det är synd om matte för hon är sjuk och äter medlucin. Hon ligger mest i sängen och sover för medlucinen gör henne jätte trött.

Vi tycker att det är jätte bra. Inte att hon är sjuk men att hon ligger i sängen hela tiden. Det är ju jamarskönt att ligga där och gosa med henne. Man kan gå ut en sväng och kolla området och när man kommer in igen så ligger hon fortfarande i sängen. Jätte mysigt.

Skorpan och jag har delat upp ansvarsområdena i sängen. Jag ligger på täcket och Skorpan ligger mest under täcket. Jag ligger uppe vid huvudet och Skorpan vid mattes knän. Det känns skönt att veta var man ska vara så att man inte behöver bråka om platserna i sängen. När  Skorpan precis flyttade hit så blev det en del bråk om var vi skulle ligga i sängen. Det var inte populärt när jag lade mig på honom när han låg under täcket. Matte pratade något om att jag skulle se mig för och att han kunde kvävas, men hur skulle jag kunna veta att han låg just där och förresten så låg han på min plats. Men nu har vi alltså  löst det problemet.

Nej, nu ska vi nog ta och gå och lägga oss igen. Matte behöver oss.