17 nov. 2011

Sjuk matte!

Det är synd om matte för hon är sjuk och äter medlucin. Hon ligger mest i sängen och sover för medlucinen gör henne jätte trött.

Vi tycker att det är jätte bra. Inte att hon är sjuk men att hon ligger i sängen hela tiden. Det är ju jamarskönt att ligga där och gosa med henne. Man kan gå ut en sväng och kolla området och när man kommer in igen så ligger hon fortfarande i sängen. Jätte mysigt.

Skorpan och jag har delat upp ansvarsområdena i sängen. Jag ligger på täcket och Skorpan ligger mest under täcket. Jag ligger uppe vid huvudet och Skorpan vid mattes knän. Det känns skönt att veta var man ska vara så att man inte behöver bråka om platserna i sängen. När  Skorpan precis flyttade hit så blev det en del bråk om var vi skulle ligga i sängen. Det var inte populärt när jag lade mig på honom när han låg under täcket. Matte pratade något om att jag skulle se mig för och att han kunde kvävas, men hur skulle jag kunna veta att han låg just där och förresten så låg han på min plats. Men nu har vi alltså  löst det problemet.

Nej, nu ska vi nog ta och gå och lägga oss igen. Matte behöver oss.7 kommentarer:

 1. Visst är det trist på ett sätt när de är sjuka, men jag håller med er om att det är jättebra också. Just den där känslan av att de ligger där hela tiden färdiga att gosas med. Annars är de ju mest uppe och springer, och är helt oåtkomliga. Men jag får ändå hoppas att matte blir frisk snart. I det långa loppet är det nog bättre, trots allt.

  SvaraRadera
 2. Ni får ta god tass om matte, fast liiite bra att ha henne i sängen hela tiden. Ni kan gosa med henne precis när ni vill.

  =^.^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera
 3. Man SKA nog tycka att det är synd att de är sjuka, men... Vi gillar det! Livet är så väldigt mycket enklare när de ligger stilla i sina sängar och vi kan dels härja fritt och dels ha sällskap i sängen hela dagarna.

  Fast - ordningen kräver ju att vi tycker liiiiiiite synd om Matte. Hälsa att hon ska krya på sig!
  nosgos å friska gottisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 4. Sjuk matte innebär ju oftast massor med arbete för husets katter. Förstår att ni har fullt upp med spinnhealing och kurrterapi nu.

  Nosgos

  SvaraRadera
 5. Bra att ni tar tass om matte, hon behöver nog allt stöd hon kan f¨å. Vi skickar spinnhealing från oss somlite hjälp på vägen. Nosbuff

  SvaraRadera
 6. Vi tycker också det är mysigt med sängliggande matte! Fast vi hoppas förstås, att er matte kryar på sig snart. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 7. Visst är det synd om tvåbeningarna när de är sjuka, men man får inte blunda för att det har sina fördelar också. Att ligga i sängen och mysa jättelänge, det är grejer det!

  SvaraRadera