19 nov. 2011

Skorpan jamar!

I morse var det ett himla oväsende här hemma. Det kom två farbröder med en bil och släpkärra. In med kärran i mattes garage och så lastade dom av något som var på kärran. Ved, säger matte att det var. Oväsende förde dom, säger jag. Jag gillar inte oväsende, så jag höll mig inne. Lade mig på en stol under bordet och tog det lite lugnt. Kan ni tänka er att då kom dom in här och förde oväsende. Suck! Dom satt i köket jamar länge och pratade och pratade. När dom äntligen åkte så kunde jag smita upp till mattes säng, där det är som tryggast och skönast.

Efter ett tag kom matte upp och lade sig och då kröp jag ner till henne under täcket. Vi hade det super mysigt och jag låg på mattes arm jätte länge. Det är så myyyysigt att gosa så med matte. Måste erkänna att jag snuttade lite på hennes tröja också men jag behövde lite närhet och trygghet efter allt oväsende tidigare på dagen.

5 kommentarer:

 1. Håller med du att det är FY JAM med en massa oväsende !!
  Då är det bäst att ligga under täcket i mattes säng eller husses :)

  SvaraRadera
 2. Självklart behöver man lite lugn och ro efter såna där otrevliga upplevelser. Och vet du vad? Jag tror att matte också tyckte det var otrevligt och att det var därför hon kom och la sig hos dig så hon fick lite gos.

  SvaraRadera
 3. Åh, va skönt att du fick det lugnt efteråt i alla fall.

  SvaraRadera
 4. Hoppas matte mår bättre nu. Förstår precis att man behöver närhet efter så mycket uppståndelse.

  Nosgos

  SvaraRadera
 5. Man behöver absolut en massa extra gos efter en sån upplevelse.Nosbuff

  SvaraRadera