22 nov. 2011

Matte på rymmen!

I dag kom matte hem jätte sent. Jag gillar inte när hon är borta hela dagen. I vanliga fall kommer hon hem mitt på dagen och det är jamar bra tycker jag. Men idag var hon borta förtifjorton timmar och klockan var jätte sent när hon kom hem. Det hade varit mörkt i sjuttioelva timmar också innan hon kom hem. Två beningar borde inte lämna sina kissar ensamma hemma så länge, eller inte alls om jag hade något att säga till om men det har jag tydligen eftersom matte lämnar hemmet ibland. Den enda anledningen till att lämna hemmet för en två bening borde vara att skaffa mat och leksaker till sina katter. Finns det ingen lag mot att två beningar lämnar hemmet utan att konsultera sina katter. Om det inget gör det så borde det finnas det tycker jag.

7 kommentarer:

 1. Och det hade hon inte med sig när hon kom? Mat eller leksaker alltså? I så fall finns inga förmildrande omständigheter. Ett protestjam är på sin plats!

  SvaraRadera
 2. Visst är de konstiga, vi tycker att lagförslaget är alldeles utmärkt. Stackars er som fick vara ensamma så länge.Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Jag tror det finns en lag om att tvåbeningar inte får lämna sina katter annat än för att handla mat, godis och leksaker åt dem. Men tvåbeningar är lagbrytare av stora mått!

  SvaraRadera
 4. Hoppas den där lagen finns, mina människor lämnar mig också, inne, rätt ofta. När jag kunde få vara ute på patrull. Först går en och sen senare den andra fast en brukar oftast komma tillbaka snart, de går om varann på nåt vis. De pratar om att tjäna ihop till kattmaten. Förstår inte vad de pratar om, jag kom ju hem med en halv mus till dem morse, juh.

  SvaraRadera
 5. Håller med er att den där lagen skulle absolut finnas !
  Då skulle jag anmäla min matte med en gång :)

  SvaraRadera
 6. Rymningar borde få stränga påföljder! Extra doser Dentisar eller annat gott, exempelvis. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 7. 2beningar som lämnar hemmet utan att ha en kattgodkänd orsak borde på nåt vis få en sträng påföljd. Mjau å det bestämdaste!

  SvaraRadera