28 nov. 2011

Felköp!

I dag när matte kom hem hade hon varit och handlat. Hon sa att hon hade shoppat något till oss. Yippi, tänkte vi. Det är nog dentisar eller stickisar eller något annat smaskigt. Eller kan det vara sådan därainga mynta bollar som vi har läst om eller kanske en girmus. Snacka om att vi blev besvikna, eller vi kanske ska jama BESVIKNA!! Gissa vad hon hade handlat. JO, piller. Hon hade köpt piller på apoteket. Piller inköpta på apoteket är ju aldrig roligt eller gott förresten. Matte sade att dom var bra för oss för hon hade märkt att vi hade maskar i magen *ryser* och behövde meducin för att bli av med dom.

Alltså, jag tycker det är lite fräckt att bara hugga tag i en stackars liten katt och tvinga i honom piller. Usch och fy säger jag bara. Fast jag måste jama att matte har blivit bättre på det här piller givandet och den här gången märkte jag knappt vad som hände förrän det var över.

Med Skropan fick matte däremot kämpa lite. Han spottade ut sitt piller fyra gånger innan matte fick honom att svälja det. Betyder det att Skorpan är smartare än mig, eller???

6 kommentarer:

 1. Man tycker ju att matte kunde handlat dentisar eller stickisar också när hon köpte maskpiller till er. Nån belöning är man ju värd när man tvingas ta de där pillren.

  SvaraRadera
 2. Hmm, svår fråga, den där sista. Både och, tycker jag. Fast allra smartast är det nog ändå att svälja direkt, och få det hemska avklarat. Du var nog smartast ändå. När jag tänker efter.

  SvaraRadera
 3. Det ÄR smartast att få i sig piller snabbt så är man av med det... Den smakar värre när den är blöt och äklig... URK!
  Su var smartast, Skrutten! Fast godis efteråt är obligatoriskt att få!

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Nästan värre felköp än den där fingertutts-tandborsten som min matte köpte til mig i lördags !

  SvaraRadera
 5. Det där var ju inget kul alls! Ska man tvinga i sig såna där saker så ska man ha gottisar.Nosbuff

  SvaraRadera
 6. Hon hade väl godis som kompensation får jag hoppas.

  Nosgos

  SvaraRadera