28 nov. 2011

Felköp!

I dag när matte kom hem hade hon varit och handlat. Hon sa att hon hade shoppat något till oss. Yippi, tänkte vi. Det är nog dentisar eller stickisar eller något annat smaskigt. Eller kan det vara sådan därainga mynta bollar som vi har läst om eller kanske en girmus. Snacka om att vi blev besvikna, eller vi kanske ska jama BESVIKNA!! Gissa vad hon hade handlat. JO, piller. Hon hade köpt piller på apoteket. Piller inköpta på apoteket är ju aldrig roligt eller gott förresten. Matte sade att dom var bra för oss för hon hade märkt att vi hade maskar i magen *ryser* och behövde meducin för att bli av med dom.

Alltså, jag tycker det är lite fräckt att bara hugga tag i en stackars liten katt och tvinga i honom piller. Usch och fy säger jag bara. Fast jag måste jama att matte har blivit bättre på det här piller givandet och den här gången märkte jag knappt vad som hände förrän det var över.

Med Skropan fick matte däremot kämpa lite. Han spottade ut sitt piller fyra gånger innan matte fick honom att svälja det. Betyder det att Skorpan är smartare än mig, eller???