27 juni 2011

Oj, oj, oj

Snacka om att jag var glad när matte kom hem igår. Jag vet att det var mitt eget fel att jag fick fira midsommar ensam hemma. Men jag hade viktigare saker för mig än att komma när matte ropade på mig. Det måste hon ju förstå att jag inte kan släppa allt jag håller på med bara för att hon vill att jag ska komma så att hon kan stoppa in mig i buren och sedan in i bilen. Nog för att jag tycket att det är roligt att vara på landet och visst finns det mycket att göra och undersöka där också men nu kände jag för att vara hemma.

Det var faktiskt ganska lugnt och skönt måste jag jama. Ingen odräglig lillebror som störde hela tiden. Jag fick sova var jag ville och hur länge jag ville. Mat hade jag massor och gos fick jag av mattes kompis så jag klagar inte.

Men samtidigt så var det ganska mysigt och skönt när matte äntligen kom hem. Tyvärr hade hon ju med sig "skitungen" hem också men man kan ju inte få allt. Vi gosade jätte mycket hela kvällen och jag fick en massa gott att äta. Sedan sov jag hos matte nästan hela natten.  Myyyysigt!

Skrutten

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar