28 juli 2011

Ensamma hemma!

I går åkte mormor bort och matte åkte hem till sig för att klippa gräs. Vi fick med andra ord vara ensamma hemma. Mormor har en jamarstor veranda som vi kan ligga på (många stolar och soffor att välja på) och matte laddade upp med massor med mat och vatten. Matte fjäskade lite för Skorpan och lade ut sitt täcke på altanen så att han har någto som luktar av henne att ligga på. Han brukar ju tillbringa dagarna med att ligga under hennes täcke så det kanske inte var en så dum idé som man kan tro. Nåjam, hon kommer hem idag igen och då förväntar vi oss mycket goooos!

5 kommentarer:

 1. Det blir säkert massor med gos och godis när hon kommer hem igen. Dessutom var det jättesmart av er matte att lägga ut sitt täcke så Skorpan hade hennes doft i näsan i alla fall.

  =^.^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera
 2. Då får ni gosa massor när matte kommer hem. Smart med täcket.Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Låter myysigt med en jättstor altan med en massa olika sovplatser att välja på :)

  SvaraRadera
 4. Altanen lät faktiskt jättemysig att sova på, särskilt med mattes täcke. Nåjam, hoppas att matte skyndar sig tillbaka, för man saknar ju goset annars. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. Smulan och Amanda - Det blev mycket gos och godis när hon kom hem. Skorpan gillade det där med täcket, han låg på det när matte kom hem.

  Dui och Deco - Vår matte kan faktiskt vara ganska smart ibland. :)

  Kjelle Bus - det är en jamarbra altan med tak så man kan ligga där när det regnar också.

  Findus, Isak och Rasmus - skorpran tyckte det var mycket mysigt med täcket. Matte var inte borta allt för länge och vi fick massor med gos när hon kom hem och räkor, nomnomnom.

  SvaraRadera