24 juli 2011

Var är Åskar?

Vi är fortfarande på semester hos mormor och här har vi haft jättemånga besök av Åskar. *ryser*  Vi gillar inte Åskar. Och om han nu nödvändigtvis måste komma hit kan han inte komma på dagen? Varför måste han alltid komma på natten? *fundilerar*. Men förutom Åskars besök har vi det bra. Jag, Skrutten, har bla upptäckt hur gott det är med stekt strömming (tack mormor). Vi har patrullerat hela området, och det är ett jamarstort område, och kollat så allt är OK sedan vi var här sist. Vi har övervakat en flytt av kor och kalvar (inget lätt jobb kan jag jama), hållit mormor sällskap när hon har plockat körsbär, hjälpt matte att grilla (ja, mer kollat så hon inte har satt eld på huset). Ja man kan säga att vi har fullt upp. Matte säger att det är skönt med semester. Va då? säger vi. Semester, vi har ju massor att göra. *Puh"

6 kommentarer:

 1. Vem har tid att ha semester när man får övervaka flyttande kor och pyromanande mattar? :) Det hörs att ni har fullt upp! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. Låter som ni har hur mycket som helst att göra! Strömming är kalasgott, det tycker vi också. Mormor är bra hon.Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Fullt upp på Söm-Estern verkar det som ??!!
  Stekt Strömming det gillar jag med :)
  Ha en skön söndag !!!

  SvaraRadera
 4. Åskar var här i fredags kväll. Ushjam!
  Flytta på kossor, det skulle aldrig vi våga, vi nöjer oss med att titta på dem.
  Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Findus, Isak och Rasmus - fullt upp är bara förnamnet. :)

  Dui och Deco - Mormor är bäst!!

  Kjelle Bus - stekt strömming är nomnomnom.

  Max och Måns - Ja nu flyttade vi ju inte korna själva, vi övervakade flytten, kollade så att 2-beningarna skötte sig. :)

  SvaraRadera
 6. Sambo och Roxy28 juli 2011 22:33

  Vi misstänker att Söm-Ester och Åskar har nåt ihop...
  Nosbuffar

  SvaraRadera