11 juli 2011

Vårdhem för katter!

Matte säger att hon har haft vårdhem för skadade katter hela helgen. Jag har mest legat och tagit det lugnt. Har haft ganska ont i en tass sedan överfallet förra veckan. Matte har tyckt jätte synd om mig för jag har haltat. Men jag mår bättre nu. Har fått massor med gottis av matte, dentisar, stickisar, skinka, makrill i tomatsås och favoriten KYCKLING! Nomnomnom!

Matte och jag tror att elakinge lyckades få in ett bett eller två på Skorpan också för han har väldigt ont i svansroten. Han har också mest legat och vilat sig. Matte har försökt ge honom gottisar också men han är inte så intresserad av det. Visst är det konstigt med en katt som inte är matintresserad?? Men sådan är Skorpan. Han börjar också må bättre och var ute hela natten.

Själv tyckte jag att kl. 05,00 var en absolut perfekt tid att väcka matte i morse. Jag var redo för gos och mer gottisar. Hon blev inte så där jätte glad. Blev nedtryckt bredvid henne i sänge och fick lite gos men inte en endaste liten gottis så långt ögat kunde nå. Taskigt tycker jag. Jag har ju faktiskt ont i benet fortfarande.

5 kommentarer:

 1. Vá ??!!
  Fick du INGET gottis kl 05:00 ??
  Väldans urusel service kallar jag det ;-)

  SvaraRadera
 2. Måste tillstå att det var dålig service, gos är ju alltid ok. Hoppas att ni kryar på er fort nu.Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Så länge man är skadad har man absolut rätt till service utöver det vanliga. Gäller även godis klockan fem. Påjama det i morgon bitti, om samma behov infinner sig då!

  SvaraRadera
 4. Jag ska ta ett allvarligt samtal med matte innan vi går och lägger oss. Hon kan ju alltid ha lite godis under kudden så hon är förberedd när jag kommer och vill ha. :)

  SvaraRadera
 5. Godis under kudden så att matte alltid är redo är väl inget orimligt krav? Självklart behöver man skämmas bort lite extra när man har ont i benet. Ont-i-benet går över mycket fortare om man får godis, har vi hört. Kurr och burr.

  SvaraRadera