9 sep. 2011

Morgongos

Dagens bästa gos är nog morgongoset.

Jag har börjat hoppa upp till matte på mornarna, ungefär en kvart innan klockan ringer. Det är så mysigt och så får jag ha matte för mig själv. Oftast är Skorpan fortfarande ute och springer vi den tiden på dygnet. Förlåt, jag menar naturligtvis att han är ute och patrullerar området (vad skulle han annars göra?)

Matte brukar vakna till lite så där lagom mycket. Tillräckligt för att kunna klia mig på magen. Magkli är det bästaste jag vet. Jamarskönt! Sedan somnar vi till lite, matte och jag, och njuter av att ligga i sängen och ha det gosigt.

När klockan ringer hoppar jag upp och går direkt till matskålen för då vet jag att det är dax för frukost.

7 kommentarer:

 1. Morgongos i sängen ÄR det bästaste som finns!!! Det tycker vi också ;-)

  =^.^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera
 2. För att inte tala om godnattgoset! När man kryper ner i sängen och vet att man kan ligga och gosa hela långa natten om man vill.

  SvaraRadera
 3. Låter toppen! Härligt med morgongos.

  Nosgos

  SvaraRadera
 4. Så smart att hoppa dit en kvart innan klockan låter! Inte FÖR tidigt, så att hon bara drar täcket över huvudet. Inte för sent heller, så att klockan hinner tjuta, eller vad den gör. Då är det liksom slut på friden och fröjden.
  Det har du räknat ut bra!

  SvaraRadera
 5. Bästa starten på morgonen! Nosbuff

  SvaraRadera
 6. Morgongos har guld i mun :)
  Fast matte uppskattar INTE om jag väcker henne 1 timme innan hennes klocka ringer.

  SvaraRadera
 7. Det låter som en bra start på dagen, både för matte och för dig. Mysa lite i lugn och ro innan klockan börjar väsnas. Kurr och burr.

  SvaraRadera