24 okt. 2011

Lat helg!

I fredags var matte iväg på något som vi inte fick följa med på och hon komm inte hem förrän jätte sent (eller tidigt lördag morgon). Etersom det blev så sent så var vi faktisk ganska glada att vi var hemma.
Matte var jamarns trött hela lördagen och sov jätte mycket. Det var supermysigt. Vi låg med henne i sängen nästan hela dagen och sov och gosade. Skönt när man kan ha riktiga slappar dager när varken vi eller matte har några måsten.

I söndags natt så kom Skorpan in med en musling. Matte vaknade av att det pep i sovrummet och gick upp för att se vad det var. Hon hittade Skorpan och muslingen lekandens arga leken i trappan. Kan ni tänka er att då tog matte muslingen i sin hand (hon hade en handske på sig) och släppte ut den. Skorpan blev ganska sur måste jag jama.

I söndags var det också lugnt och skönt. Matte målade en byrå och vi övervakade. Vi blev dock lite sura när vi inte fick vara med och måla. Vadå, inte vill ha tassavtryck i hela huset? Finns det något finare än tassavtryck? Vi bara undrar? *suck*  Nåjam, sånt är livet!

6 kommentarer:

 1. Vilken jägare! *impade* Synd att matte lade beslag på bytet. Fast matte hade nog också tyckt synd om musen. Konstigt att ni inte fick vara med och måla. Både byrån och golven hade säkert bara blivit snyggare. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. Låter som en supermysig lördag! Det där med att bli av med sina byten känner vi igen, det är bedrövligt att man inte kan få avsluta sitt arbete.Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Ryser när jag läser om hur er jaktskicklighet belönas. Är jamars tacksam att jag får fånga mina byten utom synhåll för klåfingriga mattar och hussar!

  SvaraRadera
 4. Synd att matte vaknade av muslingen, det gör vår också och hon gör likadant OM hon kan.
  Trist att ni inte fick hjälpa till och måla. Det finns väl inget vackrare än tassavtryck så-det-så!

  =^.^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera
 5. Ta i musen med handske har inte ens husse gjort! *fniss*
  Men även om medlen är olika får vi på tok för lite kred. för våra fångster.
  Nosbuff

  SvaraRadera
 6. Vilken taskmört er matte var som kastade ut din fångst Skorpan !!
  Jag har varit ensam hemma mest hela helgen för matte o husse var på rymmen :(
  Tur att mattes föräldrar kommit och tittat till mig titt som tätt :)

  SvaraRadera