4 nov. 2011

Yiippiii!

Kan börja med att berätta att Skällisen åkte hem till sig i går eftermiddag. Det är inte så att vi ogillar henne men det är skönare när det bara är matte och vi hemma. Plus att jag har fått tillbaka MIN fåtölj. Fast det var faktiskt stackars Skorpan som räkade värst ut för när Skällisen tog min fåtölj så tog jag Skorpans. *fniss*

I dag ska vi åka till mormor, igen. Fast nu har vi inte varit där på jamarns länge. Mormor har varit bortrest i nästan en månad i Schweiz och Frankrike, vet inte hur det står till med leverkorvarna i de länderna (vet ju genom Gustavs blogg att det finns i det tyska riket) men något smaskigt tycker man ju att dom borde ha tagit med sig till oss. Vi kommer ju trots allt hem till dom och ser till att det muslings och rått fritt där så något borde man ju få i gengäld.

Jamarns mysigt ska det bli att träffa mormor igen och att undersöka vårt "andra" område.

5 kommentarer:

 1. Bra att ni åter har skällisfritt hemma. Ni får ha det så kul hos mormor, hoppas att hon har mycket gottis till er!

  =^.^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera
 2. Jag är glad att jag har ständigt skällisfritt, så jag förstår att ni uppskattar friden. Och visst är det så att man helst vill ha sin fåtölj ifred. Det är inte detsamma med någon annans, hur mjuk den än är. Hoppas verkligen mormor har med sig något smarrigt. Det är mer eller mindre än SKYLDIGHET, åtminstone om man åker igenom leverkorslandet.

  SvaraRadera
 3. Tänk om de hittar en leverkorvsbutik?! Om inte, så har de säkert något annat gott med sig till er. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. Ni kanske får grodlår från Frankrike om dom nu inte hittade leverkorv *fniss*

  SvaraRadera
 5. Ja, ja, skällisar KAN ju vara OK, men det bästa är när de är utom synhåll. Hoppas verkligen att mormor köpt leverkorv i Schweiz. De borde väl ha sånt?

  SvaraRadera