15 dec. 2011

Askungens små möss!

Har ni sett filmen Askungen? Där har hon möss som hjälper henne sy en klänning bla. (förstår inte varför hon inte bad katterna) Men det är så vi känner oss, som Askungens möss. ( Det bär oss emot att jämföra oss själva med möss men det är faktiskt så vi känner oss.)

Här har det bakats och bakats och bakats och hur tror ni det hade gått om vi inte hade varit med och övervakat allting. Hela eftermiddagarna går åt till att sitta i köket och kolla så att matte gör rätt. Det ska mätas, vägas, röras, siktas, knådas och plåtar ska in i ugnen och sedan ska dom tas ut ur ungen.  Suck! Man blir ju helt slut bara av att prata om det. Matte flänger omkring i ett moln av mjöl och muttrar något om att allt måste vara klart till marknaden på lördagen. Vi fattar inte vad hon menar men vi har förstått att hon kommer att vara borta hela lördagen vilket kommer att vara ett behövligt avbrott för oss. Man blir ju helt slut av allt detta övervakande.

En stackars utarbetad katt !!

Behöver verkligen vila ut efter den här veckan!

6 kommentarer:

 1. Ni ser VERKLIGEN ut att vara i behov av en rejäl semester!

  SvaraRadera
 2. Man blir helt slut när de flänger sådär och så måste man ju ha koll så det blir rätt. Hoppas matte är borta lagom länge så att ni inte missar en massa gos.Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Tänk att de flesta flänger å far runt. Fast vår matte rullar *fniss*
  Ni ser ut för att ha hjälp till massor med bakeriet och behöver en välförtjänt vila.

  =^.^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera
 4. Tur att ni tar igen er efter allt stök. Även om det är mycket att göra för matte, så är det ju ingenting mot hur mycket som krävs av er!

  SvaraRadera
 5. Puh, vilken dag ni har haft! Självklart var det ni som hade det övergripande ansvaret, och sådant tynger. Lite vila och god mat vore på sin plats. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 6. Jag har en liten bloggaward till er på min blogg.
  Välkommen att tassa in och hämta den :)
  Kram Fjutten

  SvaraRadera