3 dec. 2011

Förvirrande besök !!

I torsdags kom mormor och hälsade på oss. Jamar mysigt ! Godis fick vi oxå! *spinnar*  Så där satt vi och hade det mysigt och gosad då det knackade på dörren. Vem kunde det vara? Matte var ju på jobbet och mormor var ju redan inne hos oss och gosade. Det visade sig vara tassverkare. Vi gillar inte tassverkare för dom för mest oväsen och stökar till en massa. Tydligen var det så att mormor inte var där för att besöka oss som vi trodde utan hon var där för att släppa in tassverkarna. *suckar* Det var det dummaste vi har hört, mormor åker hem till oss inte för att gosa med oss utan för att släppa in dom jobbiga tassverkarna.

Måste säga att vi blev väldidgt förvirrade skulle vi vara glada för att mormor var där eller skulle vi bli förnärmade för att hon var där för att släppa in tassverkarna.

6 kommentarer:

 1. Men jag tror ju att mormors viktigaste uppgift var att gosa med er och ge er godis. Att hon släppte in tassverkarna var nog bara för att det råkade vara så att de skulle dit samma dag som hon skulle hem och gosa med er. Så tror jag det var.

  Nosgos

  SvaraRadera
 2. Vi tror att Nea har rätt. Mormor råkade bara vara hos er när tassverkaren kom. NI är ju viktigast!

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Jag tror att mormor bara sa att hon var där för tassverkarnas skull. Tvåbeningar gör så ibland för att verka intressanta eller vad det är. Men självklart kom hon för att gosa med er.

  SvaraRadera
 4. Det är klart att mormor kom för er skull, för att hon längtade efter er.Sen att det råkade komma en tassverkare var nog lite överraskande för henne också.nosbuff

  SvaraRadera
 5. Härligt med besök av mormor. Tassverkarna ville nog träffa både en snäll mormor och två stiliga kissar, så det var därför de knackade på. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 6. Klart att er mormor kom för er skull !! Det var ju bara ett olyckligt sammanträffande att det kom Tassverkare på besök.

  SvaraRadera