12 jan. 2012

Knäpp, knäppare, matte !

Matte är knäpp, ja alltså, knäppare än vanligt. Hon säger att hon är jätte glad för en nyhet som hon har fått men att hon samtidigt blev lite depriderad. Bestäm dig jamar jag till matte, du kan väl inte vara glad och depriderad samtidigt. Men matte säger att de kan hon visst det. Vad nyheten är och vad hon är depriderad över kan vi inte riktigt berätta än för det har vi lovat. Det är jamar jobbigt att ha hemligheter tycker jag och det tycker matte också. Speciellt när det är en så bra och rolig nyhet som den här. Jag frågade matte om det var därför hon var depriderad, för att hon inte får berätta hemligheten, men hon säger att det inte är därför. Hon säger att hon är depriderad för att hon är för gammal och att det aldrig kommer att hända henne. *Suck* Jag fattar ingenting. Människor är bra konstiga tycker jag.

När vi har fått tillstånd att berätta hemligheten så ska vi göra det. Tills det ska vi ta hand om matte och hennes depridering. Vi tror inte att det är så farligt och att det kommer att gå över ganska snart.

8 kommentarer:

 1. Javisst är dom allt bra konstiga dom där 2-benta som kan både vara glada o depriderade samtidigt ?!
  Ser med spinning fram emot att få reda på er hemlis :)

  SvaraRadera
 2. Hemlisar är spännande! Det är konstigt att mattar kan vara så där kluvna, så är min matte också ibland. Vi får se till att de har det så bra som möjligt och spinna lite extra i örat på våra tvåbeningar så att de håller sig lugna!
  Tassekramar Fjutten

  SvaraRadera
 3. Åhh va jobbigt det måste vara för er. Hoppas det kommer positiva nyheter snart :) Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Det är jättespinnande med hemlisar, men har man lovat att inte berätta måste man hålla det!
  Just roliga hemlisar är svårast att hålla ;-) Vi hoppas att matte blir riktigt glad igen!

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Vi skickar lite uppmuntringsbuffar till matte.Nosbuff

  SvaraRadera
 6. Men hur kan matte vara depriderad om hon har er omkring sig? Hoppas det snart går över.

  SvaraRadera
 7. Har ni provat att springa baklänges och slå volter? Den mest depriderade matte börjar bli glad och fnissa då! Leksaksmus i stövlarna är ett annat trix! För att inte tala om mjuka nosbuffar! TassKram Wikki

  SvaraRadera
 8. Tassterapi rekommenderas. Akupunktera matten lite så blir det nog bättre. Gjorde jag på min i morse, i pannan(fast det var ett misstag)

  SvaraRadera