25 feb. 2012

Nu får det vara nog!

Vi har jamat ifrån till matte ordentligt att nu får det faktiskt vara NOG!

Vårat första krav är att hon ska bli frisk och sluta hosta och ha sig. Vi gillar ju när hon är hemma det gör vi men när hon hostar och har sig så kan hon lika gärna vara på jobbet tycker vi.

Vårat andra krav gäller skällisar. Vi vill inte ha dom hemma hos oss hur snäll och trevliga dom än är. Nu har vi haft en här i nästan en vecka och hon har tagit upp en massa plats som är vår. Hon har sovit i vår säng och lagt beslag på vår matte..

Vi sätter ner tassen och säger att nu får det vara nog. ska vi vara ärliga så sätter vi ner åtta tassar och säger att nu får det vara NOG!!!

Skällisen som har ockuperat matte den senaste veckan!

14 kommentarer:

 1. Hejja finisar! Stå på er! *tassarna knutna*

  SvaraRadera
 2. Hmmm bra att ni jamar ifrån. Skällisar kan man ju stå ut med ett kort tag men när de tar ens säng och en matte känns det ju bara för mycket! Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså, vi ogillar ju inte alla hundar men dom behöver ju inte komma hit och ockupera vår matte och säng i flera dagar. Där drar vi gränsen.

   Radera
 3. Skällisar, där går definitivt gränsen!!!

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså, en del skällisar kan ju vara snälla men dom behöver väl inte bo här hos oss.

   Radera
 4. Man kan inte stå ut med vad som helst! Vi katter måste få ha medbestämmande när det gäller så viktiga saker som vilka inneboende man ska ha! VI har också inneboende, ni vet smygpaddan! Hon är åtminstone av rätt art, men jag är INTE bekväm med henne ändå!
  Ska sura en stund bakom sängen nu!
  /Fjutten

  SvaraRadera
  Svar
  1. Medbestämmande för oss katter är en STOR bristvara. Måste träna två beningarna på att bli bättre på att rådfråga oss katter vad gäller allt som händer hemma.

   Radera
 5. Bra att ni sätter ner tassen. Man ska inte gå med på vad som helst. Och att ha en skällis inneboende låter som värsta mardrömmen! *ryser*

  SvaraRadera
  Svar
  1. I bland bara måste man säga ifrån för som ni säger man kan ju inte gå med på vad som helst. Fast skällisen är faktiskt ganska snäll, för att vara en skällis alltså.

   Radera
 6. En skällis som knycker er matte? Näää, det låter inte så kul. Även om h*n är fin, vill man ju ha tillbaka matter - hon är ju faktiskt er. Kurr och burr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis, matte är vår matte och ingen skällis matte. Men nu har vi haft henne för oss själva hela helgen och det har varit jamarns mysigt :)

   Radera
 7. Sovit i ER säng? Och tagit ER matte? Detta får såklart inte fortsätta! Jag stöttar proteståtgärder till 100%!!!

  SvaraRadera
 8. Jamar som Gustav = Sovit i ER säng ?? Tagit ER Matte ??
  Ut med hundskrället bara !!!

  SvaraRadera