17 apr. 2012

Skorpan jamar!!

Hejsan, Skorpan här *vinkar lite blygt*

Efter att äntligen ha fått läsa bloggen så är det en hel del saker som jag måste dementera. Skrutten har fått det att låta som om jag är världens busigaste och elakaste katt. Han har ju till och med försökt att sälja mig men som tur var övertalade matte honom att inte göra det.

Jag vill bara jama att Skrutten inte är guds bästa katt han heller, så det så. Det första han gjorde när jag flyttade hem till honom och matte var att morra och fräsa åt mig. Det var jätte läskigt. Första natten när jag sov under täcket precis bredvid matte så kom han och lade sig på mig. Är det snällt kanske.  Sedan har det bara fortsatt så, han morrar och fräser och kan faktiskt vara lite elak ibland så därför har jag börjat ge igen med samma mynt.

Mesta delen av tiden är jag faktist en riktig snäll kisse och lite av en skyggis. Jag trivs bäst med matte. Gillar när det är tyst och lugnt. Oljud gillar jag inte, då springer jag och gömmer mig. Gäster gillar jag inte heller, då gömmer jag mig oftast.

Allra bästaste stunden på dagen är när matte kommer hem från jobbet och lägger sig för att sova middag. Då kryper jag ner bredvid henne. Under täcket. Så får jag ligga på hennes arm och snutta lite på hennes tröja. Det är jamar mysigt. Sedan somnar vi tillsammans och har det varm och gott.

Hos mormor trivs jag också riktigt bra. När jag är inne så ligger jag mest i mattes säng och sover, men nu har jag faktiskt börjat komma och lägga mig i mattes knä när hon sitter nere och tittar på teve. Det går framåt, säger matte.

Så ni ser att jag är en helt vanlig katt och inte det monster som Skrutten har fått er att tro att jag är.

7 kommentarer:

 1. Förstår verkligen vad mysigt du och matte har det tillsammans! Och elakt förtal är jag också van vid. Piff och Puff jamar varenda dag hur hemsk jag är. Fast jag är SÅ snäll. Förstår att det är precis samma med dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, vad skönt att få förståelse från världsvana Gustav. Jag är också jamarsnäll, hela tiden, så jag förstår inte vad Skrutten gnäller om.
   Matte och jag har det super duper mysigt.:)

   Radera
 2. Du är en sötnos! Skrutten är bara lite avis :)

  =^.^=

  Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack ! *rodnar*. Tror ni verkligen att han bara är avis ?? *fundilerar*

   Radera
 3. Jag gillar bloggen humoristiska underton! =)

  Sweas ena ragdollbror Wilmer är också rädd och skygg av sig, första tiden sprang han som ett streck och la sig darrandes i en garderob om någon försökte klappa honom. Men nu är han en cool katt, men med öronen på spänn! Hälsa matte att du säkert coolar ner du också =)

  http://sweaskattungar.blogspot.se/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket !!
   Jag ska genast tala om för matte att jag kommer bli en cool katt :)

   Radera
 4. Mys med matte (eller husse) är ju det bästa som finns! Nosbuff

  SvaraRadera