16 maj 2012

Långhelg

Matte har fyra dagar ledigt den här veckan. Långhelg kallas det visst för. Jamarmysig säger vi!! Långhelg innebär nämligen att vi åker till mormor och stannar där i en jamarns massa dagar.

Just det här besöket blir lite speciellt för mattes systern, hon som bor med våra kusiner i Frankrike, är hemma på besök. Det tycker vi är mysigt för hon är så bra på att gosa och man får sova hos henne hela natten utan att bli utsparkad ur sängen. Sånt gillar vi.

Mormor är ju också bra på gos och sånt men hon gillar inte när vi ligger hos henne i sängen på natten så hon brukar stänga dörren så att vi inte kan komma in till henne. Jätte taskigt om jag får säga vad jag tycker.

I alla fall så ska det bli mysigt att komma ut på landet igen.

4 kommentarer:

 1. Det där låter väldigt mysigt! Speciellt med mattesystern!!! Fast vi tycker allt att mormor borde skärpa sig. Inte vilja ha katter i sängen??!!! Det vill väl alla människor!!!
  Ha det så kul ute på landet!!
  nosgos å gottisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 2. Mattesystern låter som min favoritgäst. Att få sova bredvid/på människan i sängen är en stor kattlig förmån. Stackars mormor, som inte får njuta av nattligt kattsällskap!

  SvaraRadera
 3. Massa extra mys och bus då! Härligt! Och att ligga i sängen är ju bästat! Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Hej, jag hittade ingen mailadress , kan Du kontakta mig på maria@vimeddjur.se
  vänligen Maria Fabach

  SvaraRadera