15 juli 2011

Aj, aj, aj!!!!!

Matte har nu upptäckt att jag inte bara har ont i ett framben utan att jag nu också har ont i ett bakben. Hon försökte se efter vad felet är men jag har så jamarns ont att jag fräste och bet matte i handen. Om jag gör så vet matte att jag har jätte ont för så gör jag aldrig annars. På måndag kommer matte att ringe till Vettisen om det inte är bättre.

Attans förargligt är det i alla fall. Vi som hade tänkt tassa iväg på vårt första katt party i natt. Kajsa fyller ju 3-år idag och ska ha ett jamar party. (Vi har förresten försökt lämna kommentarer till Maurice och Kajsa länge nu men det funkar inte. Någon som vet varför???) Nu får nog Skorpan gå på party utan mig. Jag skickar med lite makrill i tomatsås och ett par nyfångade abborrar.

3 kommentarer:

 1. Nä men sååå trist att du inte kan fälja med på partyt hos Kajsa :(
  Jag har inga problem med att kattentera hos Maurice o Kajsa , i alla fall inte när vi använder Firefox som webläsare :)
  Hoppas du blir bättre i tassen/tassarna över helgen !!!

  SvaraRadera
 2. Vilket elände att du har ont i lederna! Tycker jättemycket synd om dig. Extra synd att du inte kan vara med på partyt, ska kolla efter Skorpan om hon känner sig ensam.
  Använder matte Explorer? Byt till Firefox! Mycket bättre, säger matte.

  SvaraRadera
 3. Ajaj, ont i benet låter inget vidare. Hoppas verkligen att det inte är något infekterat sår efter bråket med den främmande kissen. Ni måste berätta mera efter helgen. Kurr och burr.

  SvaraRadera