7 juli 2011

Inte nu igen.....

Jo det har hänt igen. Det tar emot att erkänna men, men. Jag har fått stryk. Det är en elak katt som kommer hit ibland, tror han vill åt min kattmynta som vi har i trädgården. Jag måste jama att jag försöker försvara mig så gott jag kan. Skorpan har jag ingen hjälp av alls, han springer in och gömmer sig under täcket. Men som vanligt så är det jag som går förlorande ur striden. Matte förstod att något hade hänt när hon kom hem från jobbet för det låg fullt med katthår på gräsmattan. När hon kom in låg jag i soffan och bara flämtade, det är jobbigt att försöka försvara sitt revir ska ni veta. Men det värsta av allt är att jag alltid blir så rädd *tass för ansiktet* att jag alltid *hrm hmmm uhmm* gör på mig. *rodnar* Nu är det sagt. Jag skäms faktiskt över det men vad ska jag göra, det bara händer.

Matte har i alla fall kollat om jag är skadad, förra gången det hände fick vi åka till vettisen och jag fick meducin, men hon tror inte att det är så illa den här gången. Hon säger att hon har mig under uppsikt, vad nu det betyder.

Jag tycker i all fall att jag är värd ett par dentisar och kanske lite makrill efter den här hemska dagen.

6 kommentarer:

 1. Ser att vi har ett gemensamt problem, med inkräktare. Det är väl jamarn också att man inte ska få bo ifred?
  Jag brukar också få åka till vettisen ibland när jag haft såna besök. Hoppas du slipper!

  SvaraRadera
 2. Sambo och Roxy7 juli 2011 18:35

  MER än ett par dentisar och en HEL DEL makrill tycker vi. Eländes kattskrälle som invaderar DIN trädgård! Verkar bra att matte håller dig under uppsikt ett litet tag.. mattar brukar vara bra på uppsikt! Var rädd om dig!

  SvaraRadera
 3. Fy så hemskt med inkräktare som vill snatta er Kattmynta !!!
  Jag tycker du behöver minst EN ask Dentisar och en hel BURK med Makrill i tomatsås efter detta !!!

  P.S Tackar för att du gillar mina nya glasögon :)

  SvaraRadera
 4. Förstår att det är JOBBIGT att behöva försvara sitt Område. Hoppas att något av myntan återstår efter inkräktarens härjningar, men framför allt att du inte fick några blessyrer i slagsmålet. *uppmuntrande nosbuff* Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. Modigt att du är kvar och försvarar ditt Område. Mycket gottis och framförallt mycket gos tycker vi att du behöver. Hoppas att du slipper vettisen.Nosbuff

  SvaraRadera
 6. Gustav: Det är förjamat irriterande med inkräktare. Men vad gör man inte för att försvara SITT område.

  Sambo och Roxy: Mycket dentisar har det blivit och mycket uppsikt oxå :)

  Kjelle: man tycket ju att inkräktaren kunde skaffa egen kattmynta och lämna min ifred.

  Findus, Isak och Rasmus: Som tur är har vi mycket kattmynta i trädgården. Jag har lite ont i ett ben men det känns bättre nu.

  Dui och Deco: Jag är inte så modig egentligen men det är ju mitt område och ingen förjamad elaking ska komma där och tro att han kan ta min kattmynta hur som helst.

  SvaraRadera