16 aug. 2011

Ett överfall i natten!

Matte vaknade av ett fruktansvärt oväsende här om natten. Det var två kattet som slogs. Nej, det var inte jag och Skorpan som slogs med varandra, utan den elaka katten har kommit tillbaka. Den här gången var det stackars Skropan som råkade illa ut. Matte kom utspringade i nattlinne (*fniss, det såg roligt ut) och körde bort elakingen. Skorpan kom in och som han såg ut. Han var blodig och nedkissad och så var han livrädd. Det tog matte jätte lång tid att få honom lugn. Man kan säga att ingen av oss sov speciellt mycket den natten. Först när matte fick syn på Skorpan blev hon jätte rädd och trodde att han var jätte skadad, men det var inte så illa som hon trodde. Han har ett sår precis vid svansroten som hon håller noga koll på men annars mår han bra. I går tog matte ledigt från jobbet bara för att vara hemma hos Skorpan (och mig också förstås) och han låg hos henne hela dagen och gosade. Själv fick jag in en hel del gos senare på kvälle när matte satt framför TV:n.

Nu hoppas vi bara att den här elaka katten inte kommer tillbaka igen. Men tyvärr tror vi nog att han gör det för han har ju varit här flera gånger i sommar. Skrutten har ju till och med varit tvungen att åka till vettisen en gång på grund av slagsmål med den här katten.

Om inkräktare tycker vi inte!

4 kommentarer:

 1. Fyjam, så otäckt det låter, det där. Det verkar vara en riktig slagskämpe till kisse som kommer och tassar in på er tomt. Hoppas verkligen att Skorpans sår inte blir infekterat, men det är ju bra att matte håller koll. Krya på dig, Skorpan! Och så hopas vi att inkräktaren håller sig borta. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. Fy så otäckt det är med inkräktare !!!
  Här springer ju grannens Skällis lös titt som tätt och den ena har jagat mig en gång och sen stod hon och skällde och skällde på mig tills matte kom och räddade mig. Så jam vet hur otrevligt det är med inkräktare :(
  Hoppas du läker ihop bra igen Skrutten !!

  SvaraRadera
 3. Men, åhh, så hemmskt!!! Stackars liten Skorpa!!! Såna huliganer!! *morrar och hötter med tassen

  massor av krya-på-dig-gos och tröstegottisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 4. Fy så fräckt. Stackars Skorpan. Ni får gadda ihop er och köra iväg den där inkräktaren. Hoppas att det går bra med såret. Tröstbuffar

  SvaraRadera