14 sep. 2011

Nu får det vara nog.

Här hostas och harklas det så det står härliga till!

Det snoras och snyts!

Hur ska en stackars liten kisse kunna få någon lungn och ro mitt i allt detta? Lagom som man har lagt sig till rätta och näääästan somnat till ordentligt, då sätter hon igång. Hela sänge hoppar när hon hostar och ljuden hon har för sig när hon snyter sig ska vi inte prata om . De skulle kunna väcka en död elefant. *suck*

Det får faktiskt vara nog nu *stampar med tassen* Jag behöver min sömn. Vet inte matte att sömn är jätte viktigt för en katt. *fundilerar* Nej, hon gör nog inte det. Det verkar inte så i alla fall.

Som tur är ska vi få åka till mormor i helgen. Kanske kan man få lite lugn och ro där.

5 kommentarer:

 1. så, det är er tur nu! Stackare! lillie har lugnat ner sig med hostan nu - men, det tog tid! Usch! Hoppas att mattes hosta försvinner fortare än kvickt. Ni kan ju inte gå sömnlösa heller!!
  nosgos å gottisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 2. Åh hoppas det blir lugnt hos mormor, sömn är ju väsentligt för hälsan! Jama det till din matte att du kan bli sjuk om du inte får sova dina 20 timmar om dygnet, då skall du se att det blir lugn och ro.

  Nosgos

  SvaraRadera
 3. Men fyjam, så jobbigt för er! Har ni ingenstans ni kan tassa undan och vila öronen litet? Vi katter är ju verkligen beroende av våra meditations- och vilostunder! Hoppas att er matte slutar hosta SNART!

  SvaraRadera
 4. Matte behöver nog spinnhealing och en varm katt eller två. Ni får turas om och sen får ni hålla er så långt borta ni kan så att ni får sova emellan allt jobb.Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Peppar Peppar så har inte min matte varit förkyld på länge nu.
  Ni får vara snälla mot er matte och spinnheala henne lite innan ni drar iväg till mormor !

  SvaraRadera