14 nov. 2011

Under isen!

Matte har varit lite under isen de senaste dagarna. Det är lite konstigt tycker vi för vi bor ju vid en sjö och vi VET att det inte är någon is på sjön än. Inte har vi sett att hon har kommit in och varit alldeles blöt heller. Men vi har gjort det vi är bäst på. Spinnhealing och kurrterapi och nu mår hon bättre. Vi å andra sidanår helt slutkörda och känner att vi måste ta igen oss ett tag.

8 kommentarer:

 1. Toppen att ni har hjälpt matte att bli pigg igen! Det är en viktig uppgift för oss att utföra!

  =^.^=

  Nosgos

  SvaraRadera
 2. Ibland säger de så konstiga saker. Isen? Pfft. Bra gjort att peppa matte! Nu är det er tur att vila lite. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Visst är det jobbigt, när våra människor inte är riktigt KURRanta, men som tur är tar vi ju igen oss fort.
  Nosbuffar
  M & V

  SvaraRadera
 4. suckjam - det är ett sjå att hålla människors näsor ovanför vattenytan. Eller isen. Beroende på vilken årstid. Man får ta igen sig när den värsta krisen är över. Och hoppas att ens människor då är lite extra trötta och behöver ta igen sig de också. Annars... tja, annars får man väl lägga sig PÅ dem och fordra magmassage.

  nosgos å hämtasiggottisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 5. Det är tufft att ta hand om sina tvåbeningar ibland. Vet inte vad de skulle göra utan oss. Vi skickar lite extra spinnhealing från oss.Nosbuffar

  SvaraRadera
 6. Vad bra att ni är två, det blir ju dubbelt så mycket kraft i spinnhealing och annat. Måste tina upp vilken is som helst. Hoppas att matte fortsätter att må bättre!

  SvaraRadera
 7. Vilka konstiga uttryck dom där 2-benta har för sig gällande is !!
  Min matte brukar säga att det inte är nån ko på isen :)
  Det betyder visst att man ska ta det lugnt ?!

  SvaraRadera
 8. Det finns inga bättre doktorer eller mediciner än katter. Vi får nästan alltid våra människor att må bra.

  SvaraRadera