30 jan. 2012

Ujujuj !!

I dag var man verkligen glad att man fick ligga kvar i sängen. Burr! -15 är till och med mer än vad en tuffing som jag klarar av. Vi har tillbringat ett par timmar i sängen med matte nu på eftermiddagen och det var jamarmysigt kan jag meddela.
Annars har det inte hänt så mycket här. Vi har ägnat oss åt fågelskådning en hel del och så har vi sovit mycket. Det finns inte så mycket annat att göra när det är snöigt och kallt ärligt talat. Matte säger att vi blir knäppa vid den här tiden på året och att det beror på att vi inte kan vara ute och springa som vi brukar. Ja, ja en del bråk och tjafs har det väl blivit den sista veckan men man måste ju roa sig på något sätt.

Nåja, jag har i alla fall bestämt att Skorpan får stanna ett tag till. Kan ju vara roligt att ha någon att retas med och att jaga lite, hehehe.

8 kommentarer:

 1. HUTTER vi har haft lika kallt i morse, men nu är det liiite mildare. Nu är det "bara" -7,4.
  Det är trevligt att vara två katter i familjen ;-)

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej då, jag erkänner, ibland kan det vara trevligt att vara två. (fast ni får inte tala om det för någon)

   Radera
 2. Ojoj, va kallt kompisar! Här har det också varit jamarskallt men vi har ingen såndära mätare så jag vet inte riktigt hur många grader kallt det varit. Här har det hänt lite idag må jag lova :). Skönt att du låter Skorpan får vara kvar.. Om du vill nån gång så kan vi juh byta ;) du får brorsan och jag får Skorpan.. *fniss* Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det har verkligen varit kallt *burr*. Om Skorpan blir för jobbig så hör jag av mig och så kan vi byta ett tag :)

   Radera
 3. BRRRR så kallt ni haft det idag !
  Ska inte klaga på att vi haft -4 antar jag ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamar kallt har det varit. Tur att man har en varm säng att sova i:)

   Radera
 4. Vila tycker vi också är bäst just nu och i varma goa sängen med matte låter ju helt perfekt. Skönt att du behåller brorsan ett tag till för om inte annat har man någon att bråka och busa med.Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja när det är så här kallt är det bäst att hålla sig inomhus dvs i sängen med matte och något måst man ju roa sig med så brorsan får stanna ett tag till.

   Radera