4 feb. 2012

Busy week !!

Det har varit mycket den här veckan. Eller rättare sagt, veckan började lugnt och skönt. Vi sov mest och så åt vi dentisar också förstås. :) Men i onsdags drog det igång.

Vi använde hela dagen till att putsa och göra oss fina inför premiären av Mästerkatten. Det blev en helkväll och filmen var jamarns bra. Vi åkte limousin dit och Skorpan var lite tveksam innan för han gillar inte att åka bil, men när han kom in i den och träffade alla dom andra katterna så blev han lugn och allt gick bra. Våra tassografer har vi nu ramat in och en hänger på nedervåningen och en på övervåningen så att vi alltid kan se dom. :)

Efter premiären följde vi med Linnsen, Frank och Lurvar hem. Vi hade lovat att vi skulle hjälpa dom att försöka få lite ordning på deras lillhusse. Jamarns hårt arbete måste jag säga. Han är verkligen envis och jag vet inte om vi lyckades men vi hade jätte roligt. Linnsens matte blev nog lite förvånad när det kom hem fem katter istället för tre men det gick bra. Jamarns trevlig matte och super duper mat.

I går var vi tvugna att åka hem för vi insåg att matte inte skulla klara sig mycket längre utan oss. Hon grät faktiskt av glädje när vi kom hem. Vi hade ju lämnat en lapp till henne så att hon skulle veta var vi var men hon sa att hon hade varit jätte orolig för oss. Pfft, som om vi inte skulle klrar oss själva. Tror att hon var mer orolig för att hon skulle vara tvungen att klara sig själv utan oss.

Sedan vi kom hem så har vi mest sovit och tagit det lugnt. Behöver verkligen ta igen oss efter det här äventyret.

2 kommentarer:

  1. Jamarns trevligt det var på den där bion. Trevligt att träffa er :)
    SÅ den där Lillhusse var en envis en jamar ni ??
    Min matte säger att hon oxå skulle bli orolig om jag var borta så där även om jag tassat ner en lapp.

    SvaraRadera
  2. Visst var det kul att träffa alla och en riktig toppenfilm!Förstår att matte blev glad när ni kom hem för inte klarar hon sig utan sina katter.nosbuff

    SvaraRadera