16 feb. 2012

Jourhavande katt!

Matte har legat nerbäddad i sängen hela veckan. Jamar bra tycker jag och Skorpan, för det är ju alltid bra när ens två beningar ligger i sängen. Men matte tycker att det är jobbigt att vara sjuk så hon har klagat en del. Hon har visst febur och hosta och ont överall. Vilken tur då att hon har oss som kan ta tass om henne. Vi har ägnat oss åt kattupunktur, spinnhealing och kurrterapi. Så ni förstår att vi har haft fullt upp. Det är tur att vi är två så att vi kan dela på arbetsuppgifterna. 

11 kommentarer:

 1. Ojoj, vilken tur att hon har er båda som kan pyssla om henne när hon är sjukis. Hoppas hon kryar på sig jamarssnabbt så ni kan leka och busa igen. Håller tassarna hårt! Nosbuffar och Mjölkisar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är verkligen tur att matte har oss hur skulle det annars gå. :) Vi hoppas också att matte blir frisk snart.

   Radera
 2. Tur för er matte att hon har er, som kan ta tass om henne! Bra gjort!

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Det där känner vi igen, tur att ni är två för det är ju supertufft. Vi skickar massor med spinnhealing till matte.Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja vi har förstått att ni också har haft sjuklingar att ta hand om, men ni kan ju också dela på ansvaret precis som vi. :)

   Radera
 4. Det finns ingen bättre medicin än två lagom varma katter i sängen! Bara att fortsätta ert viktiga jobb! Och vi hoppas matte snart är piggelin igen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi kan överhuvudtaget inte komma på något som skulle vara bättre än två lagom varma och mjuka katter i sängen. Vi hoppas också matte är piggare snart :)

   Radera
 5. Oj då, då får ni ligga i med spinnhealing och kurrterapi nu då.

  Krya på sig matte!

  Nosgos

  SvaraRadera
 6. Krya på sig matten. Har hon fått ett sånt där virrus eller..? Spinnhealing och kurrterapi botar det mesta, faktiskt, eller så lindrar det i alla fall

  SvaraRadera
 7. Oj, stackars matte! Hoppas verkligen att allt ert jobb med kattupunktur och kurrterapi har gett resultat! Det är lite besvärligt med hostande mattar, för de ligger inte stilla utan liksom studsar i sängen när de hostar. Skönast för alla när de slutar med det. Kurr och burr.

  SvaraRadera